Izbjeljivanje zuba i zubni nakit

Izbjeljivanje zuba i zubni nakit

Uklanjanje mekih naslaga i pigmentacija zuba se u modernoj stomatologiji danas obavlja sistemom Air-Flow , a procedura se zove peskaranje zuba.

Naš tretman ovom metodom sigurno uklanja mrlje od vina, cigareta, kafe ili čaja sa Vaših zuba, sa mjesta gdje tradicionalno uklanjanje zubnog kamenca ultrazvukom nije uspjelo.

Peskaranje zuba nije i ne može se posmatrati kao tretman izbjeljivanja zuba, ali efekat koji se postiže posle tretmana daje Vašim zubima za jednu nijansu bjelje zube, glatke i primjetno sjajnije.

Ova, praktično, detox terapija cijele usne duplje se izvodi specijalnim aparatom dizajniranim da pod jakim pritiskom izbacuje gazirane čestice i vodu na površinu i između svakog zuba. Tretman je potpuno bezbolan za pacijenta i u prosjeku traje oko 20 minuta. Preporučuje se kao dio pripreme za bijeljenje zuba i dio Vašeg svakodnevnog zdravog i blistavog osmjeha

Postigli ste da Vaši zubi budi zdravi, bijeli, podjednake veličine i pravilnog oblika? Čestitamo! Postoji sjajan način da se ljepota zuba još više istakne, ukoliko ste spremni za privlačan modni detalj, a to je nakit za zube.

Zubni nakit – cirkoni, diskretno će zasvetlucati pri svakom Vašem osmjehu i, nema sumnje, ostaviti utisak na okolinu. Ukrašavanje zuba cirkonima je potpuno neškodljivo i bezbolno i ne oštećuje strukturu zuba. Ugradnja zubnog nakita zapravo i nije klasična ugradnja, već vrsta pričvršćivanja cirkona za zube.

Cirkon sa zuba može da se ukloni u svakom trenutku. Ponudićemo Vam velik izbor zubnog nakita, pa ćete među cirkonima raznih boja i veličina izabrati najbolje za Vas.

Izbeljivanje zuba
Zubni nakit