O nama

Stomatološka ordinacija

Dental Smile Tivat

Dental Smile Tivat je posvećena pružanju najsavremenijih opštih, ortodontskih i porodičnih stomatoloških usluga

Ordinacija je konstantno napredovala i danas predstavlja modernu stomatološku ustanovu za tretman gubitka zuba, stomatološku kozmetiku i naprednu rekonstruktivnu stomatologiju.

Naša ordinacija je među prvim kvalifikovanim ordinacijama za ugradnju implanta u Crnoj Gori sa preko 16 godina testiranja kvaliteta i iskustva.

Upoznajte nas tim

Dr. Danijela Sindik

Dr. Danijela Sindik

Doktor specijalista

Dr. Danijela Sindik somatolog i specijalista ortopedije vilica je rođena u Splitu. Završila je stomatologiju 2000god. u Beogradu, a specijalizirala ortopediju 2008god. Ubrzo poslije završetka studija otpočela je sa radom u stomatološkoj praksi. Specijalizirala ortopediju lica i vilica.

beba

Beba

Asistent zubara

Beba Ivančević je rođena u Tivtu, završila školovanje u Kotoru 1986 godine. Radi u stomatološkoj praksi već 30 godina. Edukovala se u oblasti stomatološke sterilizacije i opšte stomatologije na međunarodnom nivou.

Dr. Nevena Đuričić

Dr. Nevena Đuričić

Zubar

Dr. Nevena Đuričić je otpočela sa radom u ordinaciji 2014 godine. Edukovala se iz oblasti oralne higijene i oralne protetike.

Jelena Milenković

Jelena Milenković

Menadžer ordinacije

Jelena Milenković je diplomirala 1995 godine i radi u stomatološkoj praksi već 25 godinu. Edukovala se u oblasti stomatološke sterilizacije, izbjeljivanja zuba, menadžmena u stomatologiji, ortodoncije, estetike zuba i lica, i opšte stomatologije na međunarodnom nivou.